Lähdemme klo 6:30 Rauman linja-autoasemalta Lyttylän Liikenteen laadukkaalla bussilla kohti Porvoota. Matkalla nautimme monipuolisen aamiaisen Forssan Autokeitaalla.

Porvoon kierroksen aloitamme noin klo 11.00 kävelykierroksella oppaan johdolla Vanhassa Porvoossa. Kierroksen opas kertoo Porvoon historiasta, vanhasta arkkitehtuurista, historiallisista rakennuksista ja henkilöistä. Jatkamme kaupunkikierrosta vielä bussilla ja kierroksen jälkeen halukkaat voivat jatkaa bussillamme Brunbergin makeistehtaan myymälään, josta voimme ostaa makeisia ja suklaata kotiin vietäväksi..

Opaskierroksen jälkeen pidämme noin kolmen tunnin mittaisen tauon, jolloin voimme vierailla Johan Ludvig Runebergin kotimuseossa tai tutustua omatoimisesti Vanhaan Porvooseen. Vanha Porvoo tunnetaan monipuolisena ja arvokkaana ”ostosparatiisina” ja Vanhan Porvoon kujilta löytyykin erilaisia työpajoja, puoteja, korkeatasoisia käsityö- ja taidemyymälöitä, gallerioita kuin myös laadukkaita ravintoloita ja kahviloita.

Iltapäivällä lähdemme kohti Hämeenlinnaa, jossa paikallinen oppaamme tutustuttaa meidät kantakaupungin nähtävyyksiin. Tämän jälkeen siirrymme romanttiselle Aulangolle ja tutustumme alueen historiaan ja nähtävyyksiin sekä upeisiin maisemiin.

Ennen kotimatkaa nautimme vielä retkikahvit Hämeenlinnassa.

Takaisin Raumalla olemme noin klo 20:30

Retken hinta on vain 60 € / hlö. Hintaan sisältyy bussimatkat, paikallisten oppaiden palvelut Porvoossa ja Hämeenlinnassa, runsas aamiainen Forssan Autokeitaalla, sekä retkikahvit Hämeenlinnassa.

Sitovat ilmoittautumiset:

Arja Sjöblom 0445599591 tai Miikka Sjöblom 0445599602

Maksut Lyttylän Liikenteen tilille:

FI3157008120304170